taxi luchthaven schiphol
U wilt er zeker van zijn dat u op tijd aankomt bij de luchthaven of het treinstation. Wij zorgen ervoor dat uw reis ontspannen begint. De taxi is exclusief voor uw gezelschap, er hoeft geen route langs andere opstapplaatsen te worden gereden. We zetten u af bij de juiste terminal. Of we halen u op bij het meetingpoint, in de aankomsthal of op een afgesproken plaats.

 

Tarief Schiphol en Düsseldorf € 242,- incl. btw voor een taxi (max. 4 personen) of € 280,- incl. btw voor een taxibus (max. 8 personen). Bekijk hier alle tarieven.

 
Zakelijk
Ziet u bij dag en dauw een van onze taxi’s rijden? Dan is de kans groot dat hij weer op weg is met een van onze zakelijke clienten. Of u nu een vroege aansluiting bij een NS-station moet halen of vertrekt vanaf een buitenlandse luchthaven; onze chauffeurs zijn ermee vertrouwd.
 
Chauffeursdiensten
Daarnaast bieden wij chauffeursdiensten. Wanneer u, om welke reden dan ook, niet zelf wilt of kunt rijden brengt een deskundige en discrete chauffeur u met uw eigen auto naar de gewenste eindbestemming.